Всесвітній день здоров’я

Сьогодні 7 -го квітня відзначається Всесвітній день здоров’я. Дата святкування Всесвітнього дня здоров’я приурочена дню створення Всесвітньої організації охорони здоров’я, відомої нам під абревіатурою ВООЗ. 
У цей день традиційно обговорюються найбільш важливі проблеми охорони здоров’я, проводяться заходи, які мотивують людей вести здоровий спосіб життя та приділяти більше уваги профілактиці захворювань. Всі ми знаємо правила здорового способу життя: це дотримання правильного харчування, бути активними, життєрадісними і відкритими до світу, відсутність шкідливих звичок, правильний розпорядок дня, позитивний настрій, дбайливе ставлення до себе, радіти життю, менше хвилюватися, а більше посміхатися, – ось основні чинники здоров’я.

Учні Тіньківського ЗЗСО показали на фото та відео, як вони дбають про своє здоров’я, роблячи різноманітні фізичні вправи та граючи в ігри в цей нелегкий для країни час тим самим довівши собі та оточуючим, що ніколи не треба падати духом та підтримувати своє здоров’я в належному стані.

Посилання на відео:https://drive.google.com/file/d/1gmFlCRU_9q4l886kKuR-hRvSeQJtoUpk/view?usp=sharing

І пам’ятаймо: “Наше здоров’я в наших руках!”

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею