Міжнародний день Землі

22 квітня – Міжнародний день Землі – свято чистої води, чистої землі, чистого повітря. День нагадування про екологічні катастрофи, день, коли кожна людина повинна задуматися над тим, що Земля потребує турботи й захисту. Цей день покликаний об’єднати людей планети в справі захисту навколишнього середовища, нагадати про те, що планета, яка дарувала нам життя, унікальна й має потребу в турботі і захисті. Ця проблема не має територіальних кордонів та мовних бар’єрів.

Учні Тіньківського ЗЗСО зауважують в відеозверненні, що всі ми повинні усвідомлювати те, що весь навколишній світ – земля, вода, повітря, флора і фауна – все це наше довкілля – це наше життя і саме від кожного з нас залежить, яким воно буде, тому кожної миті потрібно дбати про навколишнє середовище.

Школярі провели акцію “Посади дерево!” з метою привернути увагу людства до екологічних проблем, формування дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища, роз’яснення важливості збереження природної спадщини, підвищення рівня екологічної свідомості та еко-патріотизму, прагнення зберегти природу Землі.

Посилання на відео:https://drive.google.com/file/d/1KGrKh4vx6ziMSGAjGrs2yC71ivhzM2QV/view?usp=sharing

І пам’ятайте:

Довкілля – наше життя!

Земля – наш спільний дім!

Бережіть Землю!

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею