Вітаємо нового директора нашого ліцею!

Сьогодні в нашому ліцеї відбулося офіційне представлення новопризначеного директора Тіньківського ліцею – Кулинич Юлії Павлівни. Директора представили в.о. начальника Чигиринського відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Чуєнко Ю.І. та голова Чигиринської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки Михно О.П., які побажали плідної праці, високих звершень та успіхів.

Шановна Юліє Павлівно! Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду – директора ліцею. Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість сприяють піднесенню іміджу нашого ліцею! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги.

Також педагогічний колектив школи висловлює велику подяку за багаторічну працю Валовенку Анатолію Даниловичу! Спасибі Вам, що стільки років Ви підтримували нас у найскладніших ситуаціях, зберігали оптимізм і впевненість, працювали на користь нашого ліцею, були мудрим керівником і наставником Хай життя дарує Вам благополуччя, достаток, душевне тепло і спокій.

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор