День Соборності України

День Собо́рності України — свято України, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. 

Заходи, проведені Тіньківському закладі в цей день, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

Посилання на відео: https://drive.google.com/file/d/1iIyhiwj-u0n9weseP6A1us0bt-HCZmQY/view?usp=sharing

Щира подяка всім учасникам заходу: учням, їх батькам, вчителям, а особливо нашим найменшим школярам, які своєю свідомою патріотичною позицією дають приклад для прийдешніх поколінь. Нехай це “зерно” проросте і квітне, буяючи любов’ю і добром до ближнього свого в серцях кожного з нас…навіки.

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею