Всесвітній день поезії

«Поезія – це завжди неповторність,

якийсь безсмертний дотик до душі»

Чи задумувались ви коли-небудь, звідки в душі людини народжуються геніальні вірші? Від чого з’являється дивовижний дар, який спонукає звичайні слова звучати по-новому, від яких сильніше б’ється серце і захоплює подих?

Поетичне слово містить у собі якусь незриму, непомітну і водночас велику силу. Воно народжується не на Землі, а десь у височині блакитного неба.

Не підлягає сумніву, що поезія відіграє одну з провідних ролей у духовному збагаченні людини. Тому, рішенням генеральної конференції ЮНЕСКО було визначено 21 березня – Всесвітнім днем поезії. Це свято відзначається з 1999 року.

Кожен вірш — це сповідь поета, якийсь незабутній епізод з його життя. Переконатись в цьому мали змогу учні нашої школи на виховному заході, приуроченому до Дня поезії, на якому звучали улюблені вірші відомих поетів. Також учасники заходу мали можливість продекламувати свої перші творіння. І нехай, це перші спроби, проте – написані від душі. Всім було весело, цікаво, а найголовніше, що ніхто не залишився байдужим.

Посилання на відеоролик https://drive.google.com/file/d/15Wbt00oXdD44ij0270DkWz-K-cN3yRQG/view?usp=sharing

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею