Ліцеїсти – переможці змагань, конкурсів, олімпіад…


2021/2022

Ратушний Владислав посів 2 місце в районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії.


Лисенко Анастасія здобула подвійну перемогу, виборовши 2 місце в 2 етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та 3 місце в районному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.


Литвин Михайло виявив себе неабияким знавцем іноземної мови, взяв участь в 1 етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України в секції “англійська мова” та став дипломантом конкурсу.


Відносно юний вік не завадив учениці 5 класу Оніщук Крістіні засвітити зірку свого таланту в царині декоративно-вжиткового мистецва і вибороти І місце в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсу “Український сувенір”


І найбільше перемог принесла ліцеєві учениця 10 класу Іщенко Ангеліна, ставши при цьому Абсолютним Переможцем сезону 2021-2022 року серед ліцеїстів. На її рахунку 1 місце в 2 етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, 2 місце в 2 етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, 2 місце в 2 етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови, 3 місце в 1 етапі обласного патріотичного конкурсу учнівської молоді “Герої серед нас”.

2022/2023

Ліщінська Олександра, 4 клас

Учениця 4 класу Ліщінська Олександра посіла 2 місце в 2 етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім.П.Яцика.

Кононенко Аня, 5 клас

П’ятикласниця Кононенко Аня теж виборола 2 місце в 2 етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім.П.Яцика.

Буткова Ксенія, 8 клас

Серед переможців 2 етапу Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості “Об’єднаймося ж, брати мої” – восьмикласниця Ксенія Буткова, яка посіла 3 місце в номінації “Література”.

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею