Акція “Годівничка”. Сніговик. Зимові розваги.

Зима – це не тільки веселі свята, жваве катання з гірок, відчайдушна гра в сніжки, але і міцні морози з пронизливим вітром, що так дошкуляють зимуючим видам птахів. Тому хто, як не ми, повинні пам’ятати і піклуватися про них. Птахи, які зимують у нашій місцевості, дуже потребують допомоги.

Доброю традицією у нас стало щорічне проведення взимку акції «Годівничка». Не стала вийнятком і нинішня зима. Учні закладу разом зі своїми батьками виготовили годівнички з різних матеріалів: з дерева, картону, пластикових пляшок. І тепер вони щодня приносять до годівничок щось поживне, спостерігають за поведінкою пташок.

Якщо кожен із нас у зимовий час допоможе птахам – зробить годівничку, насипле небагато зерна чи хлібних крихт, то цим допоможе пернатим перезимувати. Давайте разом турбуватися про братів наших менших та попереджувати вимирання птахів узимку. Не будьмо байдужі й оберігаймо природу!

Разом з тим учні продемонстрували, як вони вміють поєднувати корисні справи з розвагами: швидко і вправно виліпили сніговика та весело пограли в сніжки.

Переконайтеся: https://drive.google.com/file/d/11kZHPZsR3FnOzHesj76VslaLA4hac4SG/view?usp=sharing

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею