Тиждень хімії


В Тіньківській ЗОШ І-ІІІ ступенів останнього тижня січня проведено тиждень хімії на тему: « Користь та шкода від хімічних речовин». В 11 класі було проведено відкритий урок з використанням методу проектів на тему: « Отруйність спиртів та їх негативний вплив на організм людини».
Одинадцятикласники підготували, презентували та захищали проекти на тему: «Етанол-наркотик. Негативний вплив його на організм людини»; «Метанол-отрута. Алкоголізм-хвороба століття»; «Гліцерол – ліки. Використання спиртів».
Старшокласники переглянули відеофільм: «Негативний вплив алкоголю на здоров’я людини». Та було проведено вікторину на тему: « Шкода та користь від спиртів».
В 9 класі проведено годину спілкування: « Наркотичні речовини і здоров’я людини». Школярі переконались, що вживання наркотичних речовин призводить до тяжких хвороб серцево – судинної, нервової, травної та статевих систем. У 8 класі проведено вікторину на тему: « Ох ці хімічні речовини…»
З десятикласниками проведено розмову: « Чи знаєте ви що…».
Для учнів 7-11 класів проведено Хімічний калейдоскоп на тему: « Без цих хімічних речовин неможливе життя на планеті, а ці речовини гублять здоров’я людини і навіть забирають життя». Останнім акордом тижня був турнір на кращого знавця хімії.
В напруженій боротьбі І місце в турнірі зайняла учениця 11 класу Ярова Вікторія, яка показала неабиякі знання з хімії. ІІ місце отримав учень 8 класу Маркобородов Артем. ІІІ місце зайняв Кулинич Артем учень 10 класу.
Підготовлено вчителем хімії Палієнко Р.М.

Лободенко Юлія
Author: Лободенко Юлія

психолог

Лободенко Юлія

психолог