Розумне, добре, вічне…

День вчителя – свято гідних, сильних, мудрих та відважних людей. Вчитель – це не просто складна та важлива професія, це справжня місія. Бо саме вчителі роблять нашу країну сучасною, сильною та розвиненою, а українців – гідними, розумними, навченими, людяними. Як мама, проводжаючи дiтей в дорогу, вiддає з рушником частинку свого серця, щоб зiгрiвало воно на життєвих перехрестях, так i вчитель передає учневі з частинкою свого серця знання.

Напередодні професійного свята, вчителів, педагогічних працівників нашого закладу привітали заступниця міського голови Валентина Алєксєєвець, начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Чигиринської міської ради Віталий Синяков, голова Чигиринської об’єднаної організації Профспілки працівників освіти і науки України Олена Михно, висловивши слова щирої шани, подарували освітянам квіти, грамоти, подяки, теплі слова сердечної вдячності та незабутні враження від виступу музичного дуету скрипалів Черкаської обласної філармонії Оксани та Євгена Журкіних які своєю віртуозною грою не залишили байдужими нікого з присутніх на заході.

Учні Тіньківського ліцею щиро вітали вчителів теплими словами, смаколиками, квітами та запальним танком.

“Дякуємо дорогим учителям за душевне тепло, за мудрість, за чуйність і доброту, величезне терпіння. Бажаємо щастя та здоров’я, невгасного запалу та пристрасті у вашій роботі, щоб ви виховали ще не одне гідне, розумне та освічене покоління. З Днем учителя!”

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею