День пам’яті жертв голодомору в Україні

Задля вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні, виховання поваги до людей, які пережили трагічний період української історії та тих, хто навіки згинув в пащі голоду, штучно створеного урядом СРСР в 1932-33 рр., як акт геноциду українського народу, в Тіньківському ЗЗСО І-ІІІ ст. були проведені виховні заходи для учнів закладу.

Виконавці: провела виховні заходи: “Запали свічку пам’яті”(для уч.5-го кл.), “Незабудки пам’яті” (для уч.4-го кл.), – класний керівник 5-го класу Лободенко Ю.Ю. та майстер-клас “Виготовлення ляльки-мотанки “Білий птах”” – вч.трудового навчання Каплун В.І.

Посилання на відео “Голодомор 32-33рр. “Незабудки пам’яті””4кл..: https://drive.google.com/file/d/1Ql62is55FPg6YqhyFFLKKzDhIwO6UMCT/view?usp=sharing

Посилання на відео “Голодомор 32-33рр. “Запали свічку пам’яті”” “Білий птах” 5кл.: https://drive.google.com/file/d/1SYqaCn6sjIaHA1wmTP7AdnL7BAxWC1Ws/view?usp=sharing

На знак вшанування пам’яті невинних жертв Голодомору, у суботу 27 листопада із настанням темряви, засвітіть і поставте свічку на підвіконня так, щоб її було видно знадвору. Ці вогники символізують нашу скорботу, невимовну тугу та пам’ять про мільйони загублених життів наших українців.

Пам’ятаймо! Шануймо! Бо без знання минулого – не має майбутнього!

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею