День партизанської слави


Щорічно в Україні 22 вересня відзначають День партизанської слави. Саме цей день вважається початком підпільно-партизанського руху в нашій країні. Таке свято було засноване у 2001 році указом президента України для підтримки ветеранів війни та з метою всенародного вшанування подвигу партизанів і підпільників у період Другої світової війни 1941-1945 рр.

До Дня партизанської слави в Тіньківському ЗЗСО І-ІІІ ст. були проведені такі заходи: години спілкування «Подвигу жити вічно!» , тематичні бесіди. Учні закладу вшанували пам’ять борцям за свободу держави покладаючи квіти до пам’ятників героям.

Сердечне спасибі вам за право жити у вільній країні, виховувати дітей, втілювати нові перспективи. Зичимо кожній родині здоров’я, достатку, щастя і головне – мирного неба над головою!
Пам’ять про спротив та непокору ворогові вами у часи страшної війни житиме вічно. Важливо, що пам’ять ця є стрижнем, що єднає людей різних поколінь, адже безсмертний подвиг партизанів та підпільників назавжди буде для кожного з нас прикладом патріотизму, незламного духу та безмежної любові до рідної землі.

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею