КОХАЙМОСЬ!

За легендою, християнський священник Валентин жив за часів імператора Клавдія II Готського (III ст. від Р. Х.) й поруч з основним покликанням займався природничими науками та медициною.

Войовничий імператор Клавдій нібито вважав, що сім’я заважає солдатам воювати за імперію і видав едикт, яким забороняв воїнам одружуватися. Валентин, попри цей указ, продовжував таємно вінчати всіх охочих. За це його заарештували й ув’язнили під охороною офіцера, приймачка якого була сліпою. Священник оздоровив її, а опісля навернув на християнство батька й цілу родину. Довідавшись про це, імператор наказав відтяти йому голову. Це сталося 14 лютого…

В Тіньківському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся конкурс згідно з положенням про дистанційний конкурс фотографії до Міжнародного дня закоханих 2021р.

В конкурсі взяли участь: заступник голови учнівського самоврядування ДО “Нове покоління”, учениця 9 класу Іщенко Ангеліна (номінація “Спільне дозвілля”):

та учениця 11 класу Олійник Анастасія (в двох номінаціях: Кохання.Романтика.)


Кохання… Воно для кожного своє, воно настільки різне й щоразу неповторне, що йому не можна дати чіткого визначення… Кохання – це те, що допомагає; це те, що змушує страждати; це те, що дарує неповторне й ні з чим непорівнянне щастя…

А.Д.Валовенко
Author: А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею

А.Д.Валовенко

Валовенко А.Д. - директор ліцею