Новорічні свята 2020


Новорічні свята – чарівні. Саме з цього часу  ми всі знову починаємо вірити в казку, сподіваємося на щасливі зміни і, затамувавши подих, загадуємо бажання. А щоб ці бажання справдилися,  учням нашої школи потрібно було підготувати казкову атмосферу –  прикрасити новорічну  ялинку сніжинками, гірляндами та іграшками. Саме новорічна ялинка – найголовніший атрибут Нового року.

У нашому закладі впродовж трьох днів тривали новорічні ранки для учнів початкових класів та новорічні вечори для учнів середніх та старших класів.

24 грудня відбулося свято Нового року, в якому взяли участь учні 5-7 класів. Діти продемонстрували карнавальні костюми, проявили свою акторську майстерність. Цікаві та різноманітні номери зробили новорічне свято незабутнім.

Також у цей день проведено родинне свято для учнів 1 класу.
На святі діти співали, танцювали, розказували вірші, презентували новорічні костюми, а батьки перенесли всіх у захопливу новорічну казку. 

Новорічний ранок для учнів 3-4 класів пройшов 26 грудня. Учні успішно виступили перед присутніми у залі рідними та іншими гостями, які завітали на дійство.

У цей же день, 26 грудня, відбувся вечір відпочинку для старшокласників. Учні 8-11 класів показували новорічні мініатюри, співали веселі пісні, а також танцювали запальні танки. Присутні у залі оплесками супроводжували кожен виступ.

27 грудня, в останній навчальний день, провели святковий новорічний ранок учні 2 класу. Свято пройшло весело та цікаво, діти отримали заряд позитивних емоцій та хороший настрій. Розважальна програма для дітей була насичена інтерактивними конкурсами та розвагами.

В кінці кожного свята всі діти отримали від Діда Мороза та Снігуроньки новорічні подарунки. Після чого вирушили на зимові канікули.

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор