Відлунав Перший дзвоник

У нашій школі 3 вересня відбулося Свято Першого дзвоника. Для першокласників і старшокласників цей день є одним з найбільш зворушливих, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя.
Відкривав свято привітаннями та настановами для школярів директор школи Валовенко Анатолій Данилович.
Сказали своє слово і випускники, які зібралися не лише для того, щоб розпочати останній навчальний рік, а й для того щоб прийняти в дружню шкільну сім’ю поповнення.
Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сіли за парти. Для них – це новий етап, це початок шляху, тривалістю в дванадцять років, у країні знань.
За давньою традицією, навчальний рік розпочали з дзвоника, який пролунав у руках найстаршого учня та наймолодшої учениці школи.
Урочистості з нагоди святкування навчального року закінчились цікавими іграми та розвагами. Учні школи мали змогу зробити світлини у відведеній фотозоні, нанести аквагрим та отримати задоволення від інших розваг. Діти із задоволенням ласували солодощами та брали участь у всіх розважальних заходах.
Дякуємо церкві “Джерело життя” за злагоджену роботу при організації розваг, за вашу щиру допомогу і чисті серця, за віру, яку ви вселяєте в душі діток!

EDIT

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор