Учні Тіньківської ЗОШ відсвяткували Новий рік

Одним із найбільш очікуваних зимових свят є Новий рік — пора привітань, подарунків та незабутніх вражень. У шкільному житті нашої школи ця подія займає ключове місце, адже за масштабом вона є однією з найбільших.За традицію, до відзначення Нового року долучилися абсолютно всі класи, які не тільки підготували чудові вистави, а й святково прикрасили школу. Розпочалася підготовка до дійства 18 грудня, коли старшокласники прикрасили головну новорічну ялинку та актовий зал.
На проведення новорічних свят було виділено два дні. Новорічні ранки для учнів початкових класів пройшли 27 грудня. Учні 1-4 класів успішно виступили перед присутніми у залі родичами та всіма іншими, хто завітав на дійство. Активною допомогою юним акторам сприяли класні керівники: Кузьменко Л.Г., Вокіна Л.Л., Мороз Н.Ф., Дудник Т.М..

У четвер, 29 грудня, свої новорічні програми показали учні 5-7 класів. Діти старанно та артистично виконали свої ролі, тому кожна вистава вдалася напрочуд цікавою та унікальною. Для сюжету учні середньої ланки використали мотиви старих казок на новий лад. Допомогали їм, звичайно, класні керівники: Ратушна Л.І., Сивокінь С.В., Голінько Л.С..

У цей же день відбувся вечір відпочинку для старшокласників. Учні 8-11 класів показали новорічні мініатюри, пісні, танці та розважали всіх веселими конкурсами. Присутні у залі оплесками супроводжували кожен виступ.


Усі учні навчального закладу отримали солодкі подарунки та табелі, після чого вирушили на зимові канікули.

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор