Військово-патріотична гра “Сокіл” (Джура)

12 травня у м. Чигирин пройшли всеукраїнські дитячо-юнацькі військово-патріотичні змагання, метою яких є виховання юних патріотів України на принципах національної гідності і активної громадянської позиції, пропаганда здорового способу життя та всебічного розвитку молоді.

У військово-патріотичній грі брали участь 13 шкіл району. Кожна команда представляла свій навчальний заклад, поетапно виконуючи завдання й долаючи перешкоди.

Прийняла участь у змаганнях і наша школа. Юнаки та дівчата змагалися у вправній стрільбі, подоланні смуги перешкод, умінню надавати першу домедичну допомогу, знанні історії України. Команда посіла ІІІ місце у подоланні смуги перешкод, і буди нагороджені грамотою.
Команда школи «Чайка» у складі: Півненко Владислава (ройовий), Гонтар Аміна, Онищенко Ірина, Ярова Вікторія, Давиденко Вікторія, Грива Анастасія, Ратушний Богдан, . Керівники команди: учитель фізичної культури Попович Ф.Ф., педагог-організатор Придорожко Ю.І.


У кінці свята всі учасники посмакували смачною козацькою кашею.

Захід завершено, але яскравих вражень ще на довгий час вистачить. Ми впевнені, що на Україні ростуть гідні Захисники своєї Вітчизни, справжні нащадки козаків.

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор