День українського добровольця

У рамках заходів з відзначення Дня українського добровольця у навчальних закладах області одночасно о 14:00 годині відбулися патріотичні флешмоби  серед учнівської молоді та педагогічних працівників, до яких долучилися понад 15 тисяч осіб. Тіньківська загальноосвітня школа також не залишилася осторонь і взяла участь у флешмобі  “Борітеся – поборете!”.

У нашій школі для учнів були проведені виховні години, години спілкування, уроки мужності за участю членів добровольчих формувань та учасників Революції Гідності.

У шкільній  бібліотеці створено тематичні виставки літератури, фотоматеріалів та публікацій про масові акції громадського протесту в Україні, що відбувалися у листопаді 2013 року – лютому 2014 року, та про участь в них добровольчих формувань. У шкільному музеї оновлено тематичні експозиції, присвячені пам’яті Героїв Небесної Сотні, героїв АТО. Водночас проведені виставки дитячих творчих робіт, віршів, малюнків і фото, присвячених воїнам-добровольцям.

Шкільні волонтерські загони також не лишилися осторонь відзначення Дня українського добровольця.  Організовано роботу щодо впорядкування пам’ятних місць,
Віднині традиція вшанування подвигу українських добровольців є однією з основ, на якій будуть зростати і гартуватися нові покоління вільних українців. Рішення Верховної Ради навіки закарбувало героїзм українських лицарів.

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор