День Героїв Небесної Сотні


20 лютого, згадуючи ті страшні дні, актив школи провів захід – лінійку, присвячену Дню пам’яті Героїв Небесної Сотні “Герої не вмирають”. Усі присутні мали змогу бачити, кому присвячено цей захід, адже на нас герої дивилися із фотографій.


Учні розпочали словами про мир та пам’ять, що Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них молоді, сильні. Ті, що лише починали жити. Вони підняли людей на боротьбу. Сотні проповідей є ніщо в порівнянні з тим, що вчинили для нас ці люди. Адже їхній вчинок – то велика жертовна любов. І якщо ми збагнемо це, – не буде поміж нами зла.
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих і на Майдані та зворушливо заспівали пісню «Повертайся живим» у підтримку тих, хто зараз в АТО.

Під час заходу вшанували пам’ять учня нашої школи який загинув в АТО Смоляра Олександра Васильовича.
Наш захід пройшов із переживанням, тривогою про майбутнє, вірою у кращу долю. Хочеться, щоб школярі пам’ятали подвиги своїх земляків. Дай, Боже, Україні миру і всім нам спокою у душі.

Юлія Висота
Author: Юлія Висота

педагог-організатор

Юлія Висота

педагог-організатор